Over ons

Over ons

Bringing Techno to your city!

Techno Time is het verhaal van 2 vrienden met een grote liefde voor Techno, House en Elektronische muziek. Uit liefde en passie voor deze muziek, werd het idee geboren om deze stijl, de pure techno, de basis van alle house soorten in Den Bosch te brengen. It’s Techno Time!

Techno Time is lekker dik raven en met vrienden uit je plaat gaan in de sfeer van een Berlijns club of underground party. Elke editie hebben we een line-up van DJ’s die dit precies weten neer te zetten, jou naar hogere sferen brengt en naar een knallend raving eind weet te brengen!

The Future: What’s next?

Buiten onze feesten om zijn wij druk met netwerken, zodat we elke keer een nieuwe verassende avond kunnen bieden met de best techno DJ’s en acts van over de hele wereld. Wij scouten talenten en werken aan nieuwe plannen om de jeugd kansen en een podium te gaan bieden voor een toekomst in de elektronische muziek branche.

Locatie

Wij en onze DJ’s vinden dat je de echte beleving van techno, rave en house, intiem met elkaar moet kunnen beleven. Veel internationale DJ’s scharen zich achter deze mening. De zaal van de Willem Twee biedt een kleine zaal met het fantastische Arc soundsystem, het beste geluid in Den Bosch en een zaal waar de DJ dichtbij het publiek staat.

Info Willem Twee Poppodium

Willem Twee Poppodium
Boschdijkstraat 100 (1,44 km)
5211 VD, ‘s-Hertogenbosch Den Bosch, Noord-Brabant, Netherlands
Routebeschrijving

Open: 22:00 – 03:30 hrs
Minimum leeftijd: 18+
Kluisjes: aanwezig €2,00 borg
Muntenautomaat aanwezig: cash of Pin

Info Techno Time

Op de hoogte blijven? Like onze Facebook pagina en volg ons op Instagram
Via Soundcloud volg je all nieuwe mixen en releases van artiesten die wij uitnodigen of bij ons gespeeld hebben.
Onze Spotify playlist is een verzameling van techno en electronische muziek die hot is op dit moment.