Line up November 16th

D.A.V.E. The Drummer

DAVE THE DRUMMER

Hij heeft zijn sporen verdient in underground van Londen in de jaren negentig. Is al jaren DJ en producer van de hardere stijl techno. In de jaren 2000 draaide hij over heel de wereld in de snelle techno stijl van toen. Nu volgt hij de donkerdere meer gestripte rauw stijl van tegenwoordig. Als je bekend bent in de party scene ben je zijn naam vast al eens tegengekomen. Deze jongen staat garant voor stevig knal einde van je avond.

Hydraulix – Apex – Mutate To Survive

Esther Duijn

Esther Duijn

Esther Duijn is onze rising star en lady of techno van onze avond. Als zij niet in Amsterdam is verblijft ze in Berlijn waar ze o.a. regelmatig draait in een van de bekendste clubs van de wereld: Tresor.
Vorige editie stal zij ons techno hart en wij die van haar. Super enthousiast wilde ze graag weer terug komen om Techno in Den Bosch nog steviger op de kaart te zetten.
Esther’s stijl is diep, rauw en hard. Ze neemt je mee op een reis langs mooie melodieuze ritme’s waar ze doorpakt met de dikste electronische beats en je aan het eind afzet in de dikke underground techno bunkers van Berlijn.

Another Earth – Coincidence records – Geography records
Tresor – Basis

GSPACE

GSPACE

Hij is onze resident DJ. Zijn roots liggen in de Bossche underground scene van de jaren negentig. Zijn stijl is techno acid met een urban karakter. Verwacht veel dikke basses, ritmes en melodische techno, en …. space!
Recent was hij verantwoordelijk voor de productie van de runway set voor DT-Couture op de Paris Fashion Week met zijn eigen elektronische sound.
Hij zal openen met groovy techno om de avond lekker op stoom te brengen met een mix van diepe techno, electro, en acid.

Techno Time