Line up May 18th

Line up Zaterdag 18 mei

2000 and One

2000 and One is een fenomeen in de techno scene. Deze Amsterdammer heeft al talloze hits op zijn naam staan al sinds begin jaren 90. Met edge of motion produceerde hij ‘Setup 707’ een klassieker uit 1992. Recente tracks Kawasaki, No Regrets en Infiltrator zijn dancefloor killers die standaard in de sets van de groten der aarden zitten.
Al jaren is hij reguliere DJ op Awakenings en dit jaar staat hij op Adam Beyers Drumcode festival in Amsterdam.
Onze headliner maakt deze rave avond af met pompende rauwe beats, snijdende industriële sounds en dikke acid. Dat wordt knallen.

100% Pure records
Awakenings – Drumcode

Esther Duijn

Esther Duijn is onze rising star en lady of techno van deze avond. Als zij niet in Amsterdam is verblijft ze in Berlijn waar ze o.a. regelmatig draait in een van de bekendste clubs van de wereld: Tresor.
Esther’s stijl is diep, rauw en hard. Ze neemt je graag mee op een reis langs mooie melodieuze ritme’s waar ze doorpakt met de dikste electronische beats en je aan het eind afzet in de dikke underground techno bunkers van Berlijn.


Another Earth – Coincidence records – Geography records
Tresor – Basis

Moving Thoughts

Moving Thoughts is een diesel trein die je heerlijk op gang komt, je mee neemt en dwars door je heen gaat eenmaal op stoom. Deze jongens spelen LIVE sets, met een setup van dikke analoge synths en drummachines nemen ze je mee op reis door een tunnel van diepe techno. Vorig jaar stonden zij op Soenda Eindhoven en club Tresor in Berlijn, wij zijn ontzettend blij en trots dat ze 18 mei bij ons zijn.

Self Reflection
Soenda – Tresor

BOB Soundsystem – Zenn Denn Bass & Trauma

De kleine zaal hebben we volledig in handen gegeven aan BOB Soundsystem waar Zenn Denn Bass en DJ Trauma je tracteren op oldschool techno en acid.

Hier zetten we je in een tijdmachine die je terugbrengt naar zo’n 25 jaar geleden en laten we je een zeer gevarieerd stukje muziekgeschiedenis horen. We starten rustig met de houseclassics en bouwen langzaam op naar het wat stevigere technowerk, om af te sluiten met beukende early rave, acid en hardcore.

Zenn Denn Bass – Mindtrip
Trauma – BOB Soundsystem